Ford Lease

Ford Lease

OPERATIONELE LEASING OP MAAT - WAAROM KIEZEN VOOR OPERATIONELE LEASING MET FORD LEASE?


U denkt eraan een nieuwe wagen aan te schaffen? Dit is een belangrijke beslissing. De financieringsmethodenvoor dewelke u zal kiezen is echter minstens even belangrijk.

Met Ford Lease geniet u zorgeloos van uw Ford.

Eenvoud troef! U koopt uw Ford volgens uw specificaties. Diensten zoals onderhoud, banden, BIV en rijtaks, verzekeringen, wegbijstand, vervangwagen, tot zelfs een tankkaart zijn beschikbaar volgens uw wensen.En dit allemaal bij uw Ford verdeler!

Met Ford Lease biedt uw Ford concessiehouder u de beste oplossing bij de keuze voor operationele leasing. Kortom, een mobiliteitsoplossing met een centrale rol voor u en uw dealer.


Voordelen van Ford Lease

 • Eén Contactpersoon: Uw concessiehouder is uw aanspreekpunt voor alle naverkoop: onderhoud, herstellingen, banden, glasbraak en zelfs koetswerkherstellingen. Op deze manier heeft u de garantie op een snelle en kwalitatieve dienstverlening.
 • Verzekeringspakket: Een compleet en competitief verzekeringspakket. U heeft geen bonus malus attest nodig, dus uw BM en bijgevolg uw maandbedrag stijgen niet tijdens het contract.
 • Budgeteerbaar: Een zelfde huur gedurende de volledige looptijd van uw contract die alle diensten en kosten omvat (afschrijving, taksen, verzekeringen, onderhoud, herstellingen, (winter)banden, pechverhelping en vervangwagen). Voortaan kent u op voorhand de globale en exacte kost van uw wagen.
 • Geen risico's: U neemt geen risico, noch op de onderhouds- en de herstellingskosten, noch op de herverkoop.
 • Vervangwagen: Onbeperkt in gebruik. Uw mobiliteit wordt op deze manier gegarandeerd.
 • Eenvoudige administratie: Eén maandelijkse factuur, telkens hetzelfde bedrag. De aftrekbaarheid van de diverse onderdelen is duidelijk vermeld. U hoeft er dus zelf geen administratief personeel mee te belasten.
 • Flexibiliteit ten top: U bepaalt de duur (tot 84 maanden), het kilometeraantal (tot 200.000 km) en de gewenste diensten.
 • Buiten balans: De huurfacturen worden onmiddellijk in kosten gebracht. De wagen wordt niet geactiveerd in uw boekhouding en blijft dus buiten balans. Op deze manier wordt uw kredietlijn niet aangetast.
 • Zomerbanden: Onbeperkt in aantal.
 • Geen zorgen einde contract: U hoeft zich zelf niet te bekommeren om de herverkoop van de wagen. Deze verschillende fiscale, boekhoudkundige en operationele voordelen verklaren waarom steeds meer grote en kleine ondernemingen, maar ook zelfstandigen en vrije beroepen voor de formule van operationele leasing opteren.
 • Minder BTW: De BTW op een wagen is slechts voor 35% recupereerbaar*. U heeft er dus alle baat bij de aan de BTW onderworpen basis zo laag mogelijk te houden. Dankzij de operationele leasing formule betaalt u geen BTW op de restwaarde van de wagen (de verkoopprijs van de wagen aan het einde van het contract).
 • Geen BTW voorschieten: Tevens dient u bij de aflevering van uw nieuwe Ford geen grote som aan BTW voor te schieten. Deze wordt verdeeld over de huurperiode.
 • Ford Lease Matrix: Voor grote vloten bieden wij optioneel de FORD LEASE MATRIX. Zo weet u van bij de aanvang van het contract, wat de invloed zou zijn van een contractaanpassing(duurtijd en/of kms) of een vroegtijdig einde. Dit vermijdt financieel onaangename verrassingen.


* Volgens het stelsel waarvoor u heeft gekozen, kan dit variëren.
Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen