Onze rondleiding door de Ford Puma

12/03/2021

De nieuwe Ford Puma SUV-geïnspireerde compacte crossover combineert een verbluffend exterieurdesign, de beste in zijn klasse, compromisloze laadruimte en geavanceerde mild-hybride aandrijflijntechnologie.

Bekijk de onderstaande video voor een rondleiding door de Ford Puma.
Neem contact op met Garage Buggenhout bij vragen of wanneer u de wagen eens in het echt bezichtigen bij ons in de showroom.

Neem contact op

De stijlvolle Ford Puma luidt een nieuw hoofdstuk in de designidentiteit van Ford in met een charismatische en verleidelijke styling die in tegenspraak is met de ongekende praktische bruikbaarheid van de compacte crossover, ondersteund door innovatieve opbergconcepten achterin die praktische oplossingen bieden voor alledaagse opslagproblemen.

Krachtige, responsieve prestaties en geoptimaliseerd brandstofverbruik worden geleverd aan Puma-klanten met behulp van Ford's EcoBoost Hybrid 48-volt-technologie. De mild-hybride geëlektrificeerde aandrijflijn integreert naadloos elektrische koppelondersteuning met een wrijvingsarme 1,0-liter driecilinder EcoBoost-benzinemotor om tot 155 pk te leveren.

  [email protected]out.be

  052 22 53 13

 Deel dit bericht

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen